Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze opblaasbare frikandel moet je deze zomer zeker hebben!

frikandellen gezond

Het wordt al warmer buiten en dat betekent dat de zomer voor de deur staat. Heb jij al plannen voor de zomer? Een ding is zeker, lekker eten, chillen en natuurlijk zwemmen horen daar zeker bij. En dat is precies waar we ingrijpen: we hebben deze ingenieuze opblaasbare frikandel voor je gevonden. Zo heb je je favoriete snack bij je tijdens het zwemmen.

Opblaasbare frikandel

Wie houdt er niet van een lekkere frikandel? Als je het hebt over lekkere hapjes, dan hoort het frikandelletje zeker thuis in het lijstje. Kortom, het is de favoriete snack van velen (ook van ons). De opblaasbare frikandel wordt al snel hetgeen dat zeker niet in je zomertas moet ontbreken. Met deze 2 meter lange opblaasbare frikandel kun je heerlijk ontspannen in het water.

opblaasbare frikandel

Waar kan ik het krijgen

En alsof we je gedachten kunnen lezen, beantwoorden we meteen je vraag, waar kan ik die krijgen?! Je kunt de 2 meter lange frikandel krijgen via de website ‘Ottosimon.nl‘ onder de naam “Air Mattress Sausage Inflatable” Wat is de prijs dan?! De frikandel is van jou voor slechts 11 euro. Yes, je bent nu helemaal klaar voor de zomer met deze geniale frikandel!

Bron: LifestyleNova

Beeld: Pexels MarcTutorials