Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze mini-vrachtwagen is hét topcadeau voor de kinderen onder ons

vrachtwagen kinderen

De wereld wordt steeds innovatiever, en ook voor kinderen komen er steeds meer vette dingen op de markt! Zo kunnen je kids tegenwoordig rondcruisen op allerlei soorten electrische voertuigen, zoals deze dikke Mercedes G63 AMG 6×6. Voor wie de Mercedes echter nog te klein is, is er echter nog een groter alternatief.

mini  vrachtwagen bol.com

Overtreffende trap van mini Vespa’s

Kinderen konden al touren op mini Vespa’s en mini-auto’s, maar daar blijft het niet bij. Bij Bol.com bestel je zelfs vrachtwagens voor kinderen. En nee: die zijn niet zo bizar groot als echte vrachtwagens, maar echt de ieniemienie variant. Mega vet! Maak jezelf deze Sinterklaas of Kerst dus onsterfelijk bij je kids! Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

mini  vrachtwagen bol.com

Eindeloos plezier

De omschrijving luidt: ‘De vrachtwagen is ontzettend stoer, superleuk en eindeloos plezier samen met uw kindje is gegarandeerd. Met de 3 verschillende snelheden, rijdt de auto tussen de 3 en 6 km per uur. Er wordt een 2.4 GHz afstandsbediening meegeleverd. Deze kunt u als ouder/voogd zijnde gebruiken om de auto te besturen, als u kindje er nog niet klaar voor is om de auto zelf te besturen. In een later stadium kunt u de auto nog altijd zelf laten besturen door uw kindje. De auto is voorzien van een soft start functie. Dit houdt in dat de auto geleidelijk zal optrekken, en niet in een keer met een hoge snelheid. Uw kind zal hierdoor geen schok voel bij het optrekken.

Verder is de auto voorzien van een veilige gordel, werkende koplampen en achter verlichting. Met de meegeleverde optie van Mp3, radio, usb ingang, sd-kaart ingang en aux kunt u zelf beslissen op welke manier en welke soort muziek u wilt afspelen!

Bron en beeld: Bol.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like