Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze likbare televisie laat je proeven wat op het scherm te zien is

likbare televisie

Vroeger fantaseerde je misschien wel over of we in de toekomst geur-televisie hebben of dat je kunt proeven wat de mensen op televisie eten. Het blijft niet bij een fantasie, want dat laatste is nu werkelijkheid geworden! Een Japanse professor heeft een televisie ontwikkeld waar je het scherm kunt likken en echt kunt proeven wat er op het scherm te zien is. Ideaal voor de fijnproevers onder ons!

likbare televisie

Likbaar scherm

De Japanner noemt zijn uitvinding de Taste The Tv (TTTV) en is op dit moment een prototype. In de televisie zit een kleine carrousel met tien verschillemnde soorten smaken in een sprayflacon. Deze flacon spuit de smaak op je scherm, waardoor je het scherm kunt aflikken en dus iets kan proeven. 

Haal buiten naar binnen

De inspiratie van de Japanse professor komt door corona. Het soort technologie waar hij gebruik van maakt zorgt ervoor dat mensen dingen van buitenshuis binnenshuis kan ervaren. Je hoeft er dus niet meer voor naar buiten! Leuk voor de einzelgänger onder ons. En zo rijk hoef je niet eens te zijn! Volgens de professor zou de televisie ongeveer 800 euro moeten kosten. Hoe groot de televisie wordt is nog onduidelijk, maar dat je een echte ervaring koopt is in ieder geval zeker! 

Check de likbare televisie hier:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like