Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Deze langverwachte films komen in 2023 uit

films 2023

Het nieuwe jaar is net begonnen en we zijn allemaal enthousiast over wat er ons allemaal te wachten staat qua carrière, persoonlijke leven, gezondheid, maar natuurlijk ook de films waarop we zo lang hebben gewacht! Vanwege de pandemie werden namelijk veel grote films uitgesteld, en die komen nu allemaal in 2023 uit.

films 2023

Check hier de lijst met alle langverwachte films die uitkomen in 2023:

The Little Mermaid (26 mei 2023)

Als we het hebben over langverwachte films, dan hoort The Little Mermaid zeker thuis op deze lijst. De live-action remake van de razend populaire Disney-animatiefilm uit 1989 zou in 2020 in première gaan. Door de pandemie liep de productie echter aanzienlijk vertraging op. Gelukkig kun je in 2023 eindelijk genieten van Halle Belle als Ariel in de film.

Magic Mike’s Last Dance (9 februari 2023)

Bijna acht jaar later is Channing Tatum terug als Mike Lane, ook bekend als Magic Mike, in een nieuwe film. In Magic Mike’s Last Dance keert Mike na een lange pauze weer aan het werk als stripper. Hij reist naar Londen met een zeer rijke socialite (Salma Hayek), waar hij een grote theatervoorstelling organiseert.

John Wick: Chapter 4 (24 maart 2023)

Ook de John Wick-reeks krijgt in 2023 een nieuwe aflevering. In John Wick: Chapter 4 keert Keanu Reeves terug als de legendarische voormalige huurmoordenaar John Wick. Net als de vorige afleveringen belooft John Wick: Chapter 4 een spannende actiefilm te worden waarin Wick het moet opnemen tegen oude en nieuwe vijanden.

Barbie (21 juli 2023)

Er zijn veel liedjes, series en animatiefilms over Barbie geweest, maar nu komt er ook een live-action Barbie-film. Margot Robbie speelt Barbie en Ryan Gosling speelt haar vriend Ken in deze romantische komedie. Het verhaal draait om een ​​pop die Barbieland moet verlaten omdat ze niet perfect is. Ze gaat vervolgens op avontuur in de echte wereld en ontdekt dat het leven meer is dan hoe je eruit ziet.

M3GAN (5 januari 2023)

James Wan, bedenker van succesvolle horrorfranchises als Saw, Insidious en The Conjuring, komt met een nieuwe horrorfilm: M3GAN. De film draait om M3gan, een levensechte pop die is geprogrammeerd om uit te groeien tot de beste vriend van een kind. Haar ontwikkelaar, Gemma, besluit het prototype van de pop uit te proberen op haar nichtje, maar het loopt allemaal mis.

Creed III (3 maart 2023)

In 2023 zal Michael B. Jordan de hoofdrol spelen als bokser Adonis ‘Donnie’ Creed in de derde film van de enorm succesvolle serie “Creed”. Jordan speelde niet alleen weer een hoofdrol in deze film, maar maakte dit keer ook zijn debuut als regisseur. In Creed III geniet Creed van een vredig leven met zijn gezin en carrière. Die rust wordt echter verstoord wanneer een oude bekende van hem opduikt: zijn jeugdvriend Damien heeft net 18 jaar in de gevangenis gezeten en kampt met heel wat wraakzuchtige emoties.

House Party (12 januari 2023)

Wil je eens goed lachen? House Party is misschien wel de film voor jou. Deze reboot van de filmreeks uit de jaren 90 draait om twee ontslagen schoonmakers die bij hun laatste klus besluiten een huisfeestje te geven in de luxe villa die ze moeten schoonmaken. Maar dan ontdekken ze dat ze in het huis van basketballegende LeBron James zijn…  

Scream 6 (10 maart 2023)

Je vraagt ​​je misschien af ​​of vijf delen van Scream niet genoeg waren, maar in 2023 komt er een zesde deel van de horrorfilm. In Scream 6 speelt Wednesday-actrice Jenna Ortega, die eerder in Scream 5 speelde. Deze keer speelt de film zich af in New York, waar de vier overlevenden van de vorige Scream-film hopen opnieuw te beginnen. Helaas voor hen reist Ghostface voor Halloween naar New York om iedereen te terroriseren.

Luther: The Fallen Sun

Fans hebben lang gewacht, Luther komt in 2023 echt terug! Hoewel er al een tijdje geruchten gaan dat Idris Elba stopt met acteren, is de Brit nog lang niet klaar met filmen en seriewerk. In maart speelt hij opnieuw zijn rol als rechercheur John Luther in Luther: The Fallen Sun. De film is het vervolg op de populaire vijfdelige BBC-serie Luther.

Black Lotus (13 april 2023)

Vanaf 13 april is Rico Verhoeven te bewonderen op het witte doek. Hij speelt namelijk een rol in de Amerikaanse film “Black Lotus”. Verhoeven speelt Special Forces-officier Matteo Donner, die zich schuldig voelt over het verlies van een vriend tijdens een missie. Als hij na een tijdje rondzwerven terugkeert naar Amsterdam, ontdekt hij dat de dochter van zijn overleden vriend is ontvoerd.

Check ook: 7 Netflix hitseries die een vervolg krijgen in 2023 – SGXL.NL

Bron: funx.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like