Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Klassieke pianiste betovert je met haar mooie…klanken

pianiste

Iedereen heeft een eigenmuzieksmaak. Waar de een bij weg kan dromen, vindt een andere takkenherrie. Zo ook bij pianomuziek, al is de kans dat er dankzij pianiste Lola Astanova zomaar een paar miljoen pianomuziekliefhebbers bij komen. En dat ligt dan weer niet alleen aan haar muzikale kwaliteiten…

Miljoenen volgers

Lola weet zeker de harten van haar volgers te winnen en als we volgers zeggen, bedoelen we niet honderd of duizend mensen die haar volgen, maar we hebben het over miljoenen volgers. Om klassieke muziek te kunnen spelen moet je zeker de vingers voor hebben en dat heeft Lola zeker. Geen wonder dat ze in 2012 door Limelight Magazine werd uitgeroepen tot een van de 10 grootste stijliconen in de klassieke muziek.

Ze heeft niet alleen goede vingers

Naast haar goede vingers heeft ze zeker ook een perfect lichaam en dat maakt ze zeker onderdeel uit van haar optreden. “Ik wil duidelijk maken dat het vrouwelijk lichaam een ​​kunstwerk is. Krachtig en kwetsbaar tegelijk. Daar hoeft niemand zich voor te schamen”, zegt ze. Naast het uitvoeren van klassieke muziek op sociale media, is ze ook een componist van haar eigen muziek. Haar in eigen beheer uitgebrachte muziek heeft al duizenden luisteraars per maand op Spotify. Kortom, ze is getalenteerd en profiteert ervan.

Bron: Panorama, Instagram

You May Also Like