Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Deze kaart vertelt je waar in het buitenland je je frikandel kunt scoren

frikandelkaart

Het is voor veel Nederlanders een doorn in het oog als ze op reis gaan: je kunt geen frikandellen meer eten. Deze oer-Hollandse snack kun je enkel in Nederland eten. In ieder geval, dat verwacht je misschien. Gelukkig openen steeds meer landen hun ogen en maken ze kennis met de goudbruine frikandel-staaf. Tijd voor een frikandelkaart om altijd te weten waar je de dichtstbijzijnde frikandel kan kopen in het buitenland!

frikandelllenkaart

Frikandellen

De frikandel is één van de lekkerste snacks uit onze snackbar-cultuur. Het is een schande dat je dit in het buitenland moet missen. Gelukkig hadden zo’n 4.000 mede-frikandelfans hetzelfde probleem. Zo is de ‘frikandelkaart’ ontstaan. Een wereldkaart die je vertelt waar je een lekkere frikandel kunt halen. Zelfs in Finland en Australië kun je een frikandel op de kop tikken.

Frikandelkaart

De wereldkaart is inmiddels al zo’n 4 miljoen keer bekeken. Sommige landen zijn wel heel erg verrassend waar je een frikandel kunt eten. Denk aan Nepal, Gambia, Maleisië en Brazilië. Als je op het icoontje op de kaart klikt, dan kun je zien bij welk restaurant je moet zijn. Kom je ergens op de wereld waar je frikandellen kunt eten, maar staat -ie niet op de kaart? Laat het meteen even aan je Frikandel Fanaten weten, zo blijven we allemaal up-to-date.

Bekijk de frikandelkaart hieronder:

Bron & Beeld: Frikandelkaart, Youtube

You May Also Like