Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze gerenoveerde villa is misschien wel het dikste huis op Funda van dit moment

funda

Met de huizenmarkt van tegenwoordig mag je al blij zijn als je drie hoog ergens in een slechte wijk terechtkomt. Mocht je één van de gelukkigen zijn die wel wat knaken heeft, dan is er gelukkig niks aan de hand. Wij arme sloebers kunnen alleen maar dromen bij de Funda-advertenties waar we nooit zullen gaan wonen. Daar is deze enorme gerenoveerde villa er één van.

villa Funda

Mega villa

Deze mega villa staat in Blaricum en heeft een woonoppervlakte van 347 m2. Het perceel is zelfs 4.810 m2. Bizarre oppervlaktes natuurlijk. De villa is onlangs nog gerenoveerd, waardoor de gelukkige die het huis koopt helemaal niks meer hoeft te doen. Je moet er wel zo’n 4 miljoen euro voor neerleggen.

Voorzieningen (inclusief kroeg)!

De villa heeft zo’n 7 kamers, waarvan 4 slaapkamers, een mega-keuken, twee badkamers, een speelkamer, een kantoor, een prachtig aangelegde zonnige tuin, royale terrassen en een mancave (a.k.a een kroeg!). De badkamers hebben ligbaden en er zijn 2 aparte toiletten. Uiteraard woon je helemaal vrijstaand, waardoor je met je grote perceel helemaal niemand hoeft tegen te komen. Heerlijk! Hoe ziet dit optrekje er dan precies uit? Als een ware droom. Bekijk het zelf maar:

villa Funda
villa Funda
villa Funda

Bron & Beeld: Funda

You May Also Like