Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Deze frozen perzik, gin en rosé cocktail gaat keihard viral!

cocktail

In de zomer moeten cocktails zeker niet ontbreken. In dit artikel leggen we je uit hoe je zelf een heerlijke cocktail kan maken met perziken, gin en rosé. Doe je ook mee?

Ingrediënten

Je hebt nodig: 150ml Gordon’s White peach gin of de normale gin, een halve fles van jouw favoriete rosé, 25ml suikersiroop, 10 aardbeien, 1 blik perziken, 3 verse perziken en 2 ijsklontjes.

Bereiding

Giet als eerst de gin en rosé in een ijsblokjesvorm en zet het mengsel 6 uur in de koelkast. De gin moet super koud, maar niet bevriest zijn. Snijd daarna het groene deel van de aardbei af. Bewaar deze in de koelkast samen met de verse en ingeblikte perziken. Als alles bevroren is, doe je de rosé ijsblokjes en gin in een blender. Voeg dan ook de eerder bevroren fruit toe. Voeg 25 ml siroop en 2 ijsblokjes toe. Mix ongeveer 30 seconden totdat het de consistentie heeft van een slush. Schenk het tenslotte in koude gin-glazen en garneer met bevroren perzikpartjes en rozemarijntakjes. Dit recept is voldoende voor 2 personen.

Bron & Beeld: zelfmaak-ideetjes.nl

You May Also Like