Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Deze frietjeshouder is de belangrijkste optie die je auto nog miste

frietjeshouder

Oké, we weten allemaal dat gezond eten belangrijk is, maar iedereen kan soms de verleiding niet weerstaan om te zondigen. Zeker na een lange, vermoeiende werkdag heb je niet echt zin om te koken, dus dan McDonald’s doet het wel. Een lastig probleem is echter dat de frietjes soms door de hele auto kunnen vliegen, maar met deze ideale frietjeshouder hoeft dat niet meer!

frietjeshouder

Voor een laag prijs

McDonald’s, daar zijn we allemaal dol op en als we een onderzoek zouden doen naar de favoriete snacks van mensen dan zou McDonald zeker op de lijst voorkomen. Dus we dachten het gemakkelijker voor mensen te maken, want gemak dient de mens. Je vraagt je meteen af hoe dat mogelijk is, we vertellen je wel! Wist je dat je op Amazon deze unieke friethouder kunt aanschaffen. En dan voor een laag prijsje, namelijk 14 dollar oftewel 13 ‘eurootjes. De friethouder kun je ook verschepen naar Nederland!

frietjeshouder

Ideaal

In de meeste gevallen zijn we gewend een houder te hebben voor onze drank, maar wat als je ook een houder had voor je frietjes? Dat is precies waaraan ze dachten. Zo kun je gemakkelijk rijden én eten tegelijk zonder dat je frietjes onder je auto terecht komen, ideaal toch! Voor nu kun je alleen frietjes in doen, dus je Big Mac ga je maar op de traditionele manier nuttigen, maar we kijken in de toekomst er zeker naar uit. Wat denk je? Haal je binnenkort ook je frietjes houder.

Bron & beeld: Womanly

You May Also Like