Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dame beweert bewijs te hebben dat de extra iPhone camera’s nep zijn

iphone camera

Apple introduceerde drie camera’s aan de achterkant voor de ‘Pro’-versies van iPhones 11, 12 en 13. Heb jij je ooit afgevraagd waarvoor de drie camera’s zijn?

iPhone camera’s

‘Extra camera’s zijn nep’

In een video die op haar TikTok-account is gedeeld, is een verwarde Kayla (@kaylathayla) te zien die voor een spiegel staat en besluit haar theorie te demonstreren. Ze richt de camera op haar en bedekt elk van de cameralenzen, en voor twee van de lenzen verandert er niets. Wanneer ze echter haar vinger over de onderste lens legt, gaat de camera uit. Voor Kayla lijkt dit het bewijs te zijn dat ze blindgangers zijn, en ze vraagt ​​Apple ‘WTF’ is er aan de hand. De video was ook ondertiteld: “Ik ben zo in de war… zijn ze nep?” Maar helaas voor Kayla lijkt het erop dat hier een volkomen logische verklaring voor is.

iPhone camera’s

Verschillende functies

Hoewel de iPhone Pro-serie drie camera’s op de apparaten heeft, zijn ze niet allemaal altijd in gebruik. Het komt neer op een kwestie van welke instellingen worden gebruikt, waarbij elke lens verschillende functies heeft. In de video lijkt het alsof Kayla alleen een groothoekopname gebruikt en de andere lenzen alleen zouden worden gebruikt als de verlichting veranderde of ze wilde in- of uitzoomen.

Check de video waarin ze de iPhone camera-‘expose’ doet hier:

@kaylathayla

 

I’m so confused… are they fake?##iphone ##conspiracies ##apple

MONTERO (Call Me By Your Name) – Lil Nas X

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like