Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze burenruzie in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak loopt helemaal uit de klauwen

Hoewel meneer Frank Visser en Viktor Brand normaal gesproken liever woorden gebruiken om ruzies op te lossen, lijkt het in de aflevering van donderdagavond volledig uit de klauwen te lopen. Een van de betrokken partijen wordt zo woedend dat ze haar buurvrouw bijna in de haren vliegt. Met gevaar voor eigen leven moet Viktor tussenbeide komen en tussen de twee vrouwen springen.

Burenruzie

De maat is vol voor Ivy uit Zaandam. Ze beweert continu geluidsoverlast te ervaren van haar bovenbuurvrouw Radha en diens partner. Volgens Ivy zijn ze elke dag aan het klussen en schuift Radha constant met stoelen in huis. De geluiden worden Ivy te veel en ze wordt er helemaal gestoord van. Radha begrijpt echter niet waar Ivy zich druk over maakt: “Ik ben bijna nooit thuis.”

Ontsporen

Viktor, Frank Visser – en nu dus Bart Beuving – willen beide kanten van het verhaal horen en de problemen met praten oplossen. Maar wanneer Radha en Ivy tegenover elkaar komen te staan buiten het gebouw, dreigt de situatie te ontsporen.

Uitspraak

Radha wil niets horen van wat Ivy te zeggen heeft, en dat maakt Ivy woest. “Ik schop al je kiezen eruit!”, schreeuwt ze naar Radha. Viktor springt tussen de twee vrouwen voordat de dreiging werkelijkheid wordt. “Ivy, dit soort dingen moet je niet zeggen!” Viktor weet een fysieke confrontatie te voorkomen, maar zelfs in de rechtszaal aan het einde van de aflevering lopen de emoties weer hoog op. Ivy schreeuwt en scheldt Radha uit. Een groot deel van de uitspraak van Bart Beuving is dan ook gericht aan Ivy.

Boete

“U heeft een onschuldige vrouw bedreigd, beledigd en het leven moeilijk gemaakt. En het is dan ook van groot belang dat u daarmee stopt.” Als ze hier toch mee doorgaat, zal ze een boete krijgen van 50 euro per overtreding, met een maximum van 5.000 euro.

Meneer Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Check ook: ONTDEKT: JONGETJE OP SCHILDERIJ VAN FERDINAND BOL UIT 1652 HEEFT NIKE-SNEAKERS AAN…

Bron: Linda
Beeld: SBS6

You May Also Like