Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Deze bloedstollende Sci-Fi thriller is de nieuwe hit op Netflix

1899

1899 op Netflix is ​​de nieuwste sci-fi suspense-serie van de makers van de sci-fi horrorserie Dark. Dit keer zijn het geen Duitse, maar internationale acteurs die deel uitmaken van de serie. Hoewel fans verdeeld zijn over de trage start van de serie, kan het een geweldige toevoeging zijn aan je kijklijst.

Plot

1899 gaat over een groep immigranten met verschillende achtergronden die van Europa naar New York reizen op zoek naar nieuwe kansen. In het jaar 1899, net aan het begin van de nieuwe eeuw, zijn de passagiers eensgezind optimistisch over wat de toekomst brengt, totdat ze een ander migrantenschip tegenkomen dat op de zee ronddobbert en al maanden vermist wordt. Een tot dan toe ongecompliceerde reis naar het beloofde land verandert in een gruwelijke nachtmerrie van duizelingwekkende proporties.

1899
Beeld: YouTube

Cast

Waar er in Dark uitsluitend Duitse acteurs te zien waren en er alleen Duits werd gesproken, heeft 1899 een cast van acteurs uit verschillende Europese landen. Dit betekent ook dat er veel verschillende talen in de film worden gesproken. Het betekent ook dat de personages in de serie elkaar moeilijk kunnen begrijpen en afhankelijk zijn van lichaamstaal en andere non-verbale communicatie. Dit is een mooie toevoeging aan het verhaal. Het helpt je ook om te accepteren dat je niet weet wat er echt aan de hand is. De meeste personages in 1899 weten tenslotte ook niet wat er aan de hand is. Hoewel er drie afleveringen nodig waren voordat de serie echt aan kracht wint in het verhaal, is deze lange opbouw de moeite waard.

Bron: manly.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like