Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze bizarre villa in James Bond-stijl is het duurste huis op Funda

duurste huis op funda

Op de woningsite van Funda komen we vaak woningen tegen die een fortuin waard zijn. Maar er staat altijd een topper bovenaan de lijst, en die hebben we gevonden. De villa is momenteel het duurste huis dat op Funda te vinden is.

Adembenemend interieur

Het gebouw staat op 3,2 hectare eigen grond, verscholen tussen de bomen. In de advertentie wordt benadrukt dat het gebouw duurzaam is gebouwd en gebruik maakt van een warmtepomp. Wat echter verbazingwekkend is, is het adembenemende interieur van deze villa. Het gebouw heeft een “entertainmentlaag” om gasten het gevoel te geven dat ze in een James Bond-film zijn beland. Op de vloer ligt een zwembad dat met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot dansvloer. Op dezelfde verdieping is er een wellnessruimte met onder meer een jacuzzi voor acht personen en een regendouche. Dan is het tijd om een ​​film te kijken in je eigen bioscoop, die plaats biedt aan maar liefst 20 personen. Op dit niveau verveel je je in ieder geval geen moment.

De bouw

Het woongedeelte bevindt zich op de begane grond. Het zit boven een verwarmde garage van 214m2 en heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 1.893m2 verdeeld over vier woonlagen. De woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 140m2 en is verdeeld over twee woonlagen, grenzend aan de stijlvolle woonkeuken en serre van 32m². Op dezelfde verdieping is er een eetkamer, grenzend aan een bibliotheek en een tv-kamer. Gaan we nog een niveau omhoog, dan zijn er vier ruime slaapkamers en een ruim kantoor met uitzicht op het bos. Elke slaapkamer heeft een stijlvolle designbadkamer. De master suite heeft een aangrenzend terras. Het gastenverblijf van deze prachtige villa heeft ook een eigen badkamer en keuken. Dit huis is echt de koning van de droomvilla’s.

Prijs

De villa in Bosch en Duin staat te koop voor maar liefst 18 miljoen euro. Het huis zou op een toplocatie liggen waar bewoners kunnen genieten van alles wat het huis te bieden heeft in een rustige en besloten omgeving. De architecten lieten zich inspireren door het Getty Museum in Los Angeles, wat terug te zien is in de gevel van het huis. De woning is voorzien van de nieuwste bewakingsapparatuur, die op afstand te bedienen is. De poorten openen naar jouw eigen landgoed, waarna je door het bos op eigen terrein naar de villa kunt rijden. Bekijk hieronder de foto’s van de droomvilla.

duurste huis op funda
duurste huis op funda
duurste huis op funda

Lees ook: Funda-buitenkansje: Betaalbare villa voor mensen die niet van mensen houden (sgxl.nl)

Bron: manly.nl

Beeld: funda.nl

You May Also Like