Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze bizarre Funda-woning geeft je een flashback naar 19de eeuw

funda woning

Je hebt het vast gezien in het nieuws: de prijzen van huizen gaan waarschijnlijk dalen! Het perfecte moment om je weer lekker te verdiepen in Funda-advertenties en laten we nou net een pareltje hebben gevonden. Als je deze woning binnenstapt, heb je direct het gevoel alsof je uit de 21ste eeuw bent gezogen.

Funda

Deze woning in het Noord-Hollandse Den Helder zul je niet zo snel missen in het rijtje van huizen. Niet alleen omdat de vraagprijs van 338.000 euro meevalt ten opzichte van het oppervlakte (192 m2), maar ook omdat het interieur nogal bijzonder is. Je moet er fan van zijn, maar de kringloopfans zullen heel erg blij worden van een huis als deze.

Andere eeuw

Het maakt niet welke ruimte je binnenstapt, het zult in ieder geval niet voelen alsof je in de moderne tijd leeft zoals we ‘m nu kennen. De printjes, de meubilairkeuze en de kleuren zul je nu niet zo snel meer zien. Maar misschien is hij daarom des te interessanter om in te wonen. Martien Meiland, kijk je mee? Bekijk de hysterische foto’s hieronder!

funda woning
funda woning
funda woning
funda woning

Bron: Instagram Funda’s Finest

Beeld: Funda

You May Also Like