Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze Australische dame heeft 99 procent van haar lichaam getatoeëerd

Amber Luke heeft meer dan $ 190.000 uitgegeven aan het transformeren van haar uiterlijk van top tot teen. De 26-jarige uit Queensland heeft 99 procent van haar lichaam bedekt met tatoeages.

Bijna 600 tatoeage

De 26-jarige uit Queensland heeft 99 procent van haar lichaam bedekt met tatoeages – inclusief blauwe inkt die in haar oogballen is geïnjecteerd tijdens een ondragelijke procedure van 40 minuten die haar drie weken blind maakte.

In de loop der jaren wendde Amber zich tot extreme lichaamsaanpassingen, zoals het laten splijten van haar tong en het strekken van haar oorlellen – en zelfs onder het mes gaan om een Braziliaanse billenlift en borstimplantaten te krijgen.

En hoewel ze er totaal anders uitziet dan haar jongere jaren, zegt Amber tegen 7Life: “Ik heb er geen spijt van. Ik hou van mezelf om wie en wat ik ben en hoe ik er nu uitzie.”

Met bijna 600 tatoeages die elke centimeter van haar lichaam bedekken, zegt Amber dat ze zich tot OnlyFans wendde nadat ze moeite had om een vaste baan te vinden.

Top 0,03 procent van OnlyFans-verdieners

Twee jaar vooruitspoelen, ze behoort nu tot de top 0,03 procent van OnlyFans-verdieners ter wereld na $ 307.660 te hebben verdiend.

Amber zegt dat ze “het financieel helemaal niet aankon” toen ze werkte in de horeca, detailhandel, promotie-evenementen en modellenwerk. Het is altijd buitengewoon moeilijk voor me geweest om een ‘normale’ baan van negen tot vijf uur te behouden en ervan te genieten”, zegt ze.

“Vanwege mijn individuele imago besloot ik er geld mee te verdienen. Ik haatte absoluut hoe ik er vroeger uitzag. Het platform gaf me de empowerment die hoort bij het zijn van een baas en vrouw, de seksuele bevrijding is ongelooflijk”, zegt ze. Op mijn hoogtepunt, van maart tot juli 2020, zat ik op vijf cijfers per maand. Ik varieerde elke vier weken van $ 15.800 tot $ 16.845.

De zelfbenoemde “witte draak met blauwe ogen” zei dat ze zichzelf sindsdien financiële stabiliteit heeft kunnen geven.

Check ook: Man die tatoeage van Messi op zijn voorhoofd zette heeft spijt – SGXL.nl

Bron: Leefspiritueel
Beeld: Instagram

You May Also Like