Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze adembenemende villa in Alkmaar is je absolute droomwoning

Is het altijd je droom geweest om in een luxe woning te wonen? Dan denken we dat we je droom kunnen waarmaken met deze Funda parel. Aan de rand van Alkmaar, op een lap grond van bijna 2000 vierkante meter, kwamen we deze adembenemende moderne villa tegen. Echter ga je wel diep in je buidel moeten tasten om deze sleutelklare woning tot je eigen te maken.

De villa

De prachtige woning bevind zich op de stadsgrens van Alkmaar, een rustige omgeving met veel privacy, niet ver van de hoofdstad. Nemen we een kijkje, en het enigste wat je denkt is: Ruimte, luxe en privacy. De woonoppervlakte van de woning 300 vierkante meter. En nu de binnenkant van het huis: we zien een enorme woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, en een bijna restaurant waardige keuken met een kookeiland, een inductiefornuis, koelkast, vriezer, wijnkoelkast, oven, magnetron en een vaatwasser. De eerste verdieping is ingedeeld in 4 slaapkamers, een wasruimte, toilet, badkamer met ligbad, dubbele wastafel en een dubbele inloop regendouche. Wat wil je nog meer?

De vraagprijs

Zoals eerder aangeven wordt de luxe woning turn-key opgeleverd, zeker voordelig als je niet van klusjes houdt. Het is wel logisch dat de woning appel en een ei weg gaat, we bedoelen voor zoveel ruimte, luxe en comfort moet je wel een dikke portemonnee klaar hebben. De vraagprijs is € 1.895.000 k.k. Voor meer informatie kun je nog altijd op de website van Funda.

Bron & beeld: Manly

You May Also Like