Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Deze 8 series vind jij ook leuk als je fan bent van The Last of Us

the last of us

Als je genoten hebt van de populaire hitserie The Last of Us en op zoek bent naar meer series met hetzelfde genre, dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben een lijst samengesteld van 8 series die je gegarandeerd leuk gaat vinden.

1 The Leftovers (HBO Max)

De eerste serie op onze lijst is The Leftovers, beschikbaar op HBO Max. De serie vertelt het hartverscheurende verhaal van hoe de wereld omgaat met het verlies van 2% van de bevolking. Het is een verhaal dat steeds vreemder en onwaarschijnlijker wordt en daarom veel overeenkomsten heeft met The Last of Us.

2. The Walking Dead (Netflix en Disney+)

The Walking Dead is de grootste zombieserie ooit en is beschikbaar op Netflix en Disney+. Hoewel de gemuteerde mensen in The Last of Us eigenlijk geen zombies genoemd mogen worden, is de spanning en actie die je in The Walking Dead vindt vergelijkbaar.

3. Fear The Walking Dead (Prime)

Fear The Walking Dead is één van de spinoffs van The Walking Dead. In Fear The Walking Dead volg je een samengesteld gezin in het altijd zonnige Los Angeles. Tot de pleuris uitbreekt natuurlijk. Fan van The Walking Dead? Dan is deze spinoff ook een goed vervolg! Hij is ook makkelijk te volgen als je de originele The Walking Dead nooit gezien hebt.

4. Z Nation (Netflix)

In Z Nation volg je een groepje helden dat de enige persoon die immuun is voor een virusuitbraak moet verplaatsen naar de andere kant van de Verenigde Staten. De serie is beschikbaar op Netflix en heeft niet alleen het herkenbare aspect van een zombievirus, maar zelfs het plot is vergelijkbaar met The Last of Us.

5. Black Summer (Netflix)

Black Summer is een andere serie op Netflix waar je net zoveel spanning en actie kunt verwachten als in The Last of Us. Het verhaal speelt zich af in dezelfde wereld als Z Nation, maar met de focus op de gruwelijke gebeurtenissen van de uitbraak.

6. The 100 (Netflix)

Waar de post-apocalyptische wereld in The Last of Us nog bewoonbaar is, zijn ze bij The 100 al een stapje verder. De mensheid is genoodzaakt de aarde te verlaten vanwege de hoge radioactiviteit. In deze serie op Netflix worden honderd ‘criminele’ jongeren uit hun veilige basis gehaald om een nieuwe gemeenschap op te starten op de aarde. Zonder leiding of aangewezen taken kan dit natuurlijk niet lang goed gaan én zijn er echt geen overlevenden na de hoge radioactiviteit…?

7. The Rain (Netflix)

De Netflix Original-serie The Rain weet heel goed de echtheid van een allesvernietigend virus in beeld te brengen. Het verhaal gaat over een broer en zus die na zes jaar schuilen in een bunker pas zien wat de dodelijke regen allemaal heeft aangericht. De Scandinavische serie zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel zit.

8. War of the Worlds (Disney+)

Als laatste op onze lijst hebben we War of the Worlds op Disney+. Deze serie volgt een klein groepje mensen dat probeert een samenleving op te bouwen nadat buitenaards leven de aarde heeft ontdekt. De mensheid wordt bedreigd met uitsterven, en de vraag is of het hen lukt om de mensheid te redden.

Check ook: HIER KIJK JE DE EERSTE AFLEVERING VAN NIEUWE HITSERIE ‘THE LAST OF US’ GRATIS

Bron: Girlscene
Beeld: HBO Max

You May Also Like