Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Deze 5 top series en films staan sinds deze week op Netflix

netflix

Heb jij inmiddels Netflix uitgekeken of ben je op zoek naar een nieuwe serie, film of documentaire om te kijken? Goede kans dat er iets tussen de net geüploade series en films op Netflix. Er staan namelijk weer kneitergoede titels tussen!

Nummer 1: Vikings: Valhalla

In de serie Vikings: Valhalla volgen we vikingen die het opnemen tegen West-Europa en het Christendom. Zoals je al vermoedt, is het een spin-off van de serie Vikings. De spin-off speelt zich honderd jaar later af. Bekijk de Trailer hieronder:

Nummer 2: Cat Burglar

Ben je een liefhebbers van cartoons én ben je fan van katten? Dan is Cat Burglar iets voor jou. Het is een interactieve Netflix-animatieserie en dat betekent dat jij de hoofdpersonage Rowdy de Kat speelt. Het doel is om Peanut de Waakhond te slim af te zijn. Tijdens de serie kun je keuzes maken die dit doel helpt te behalen of juist tegen te werken. Vet! Bekijk de trailer hieronder:

Nummer 3: Downfall: The Case Against Boeing (Original Documentaire)

Een goede documentaire in het lijstje! De documentaire vertelt het verhaal over twee catastrofale Boeing 737-Max-crashes binnen vijf maanden. Bij deze crashes stierven in totaal 346 passagiers. Uit een onderzoeksrapport bleek later dat de vliegtuigbouwers de winst belangrijker lijkt te vinden dan de veiligheid van hun passagiers. Interessant! Je vindt de trailer hieronder:

Nummer 4: Merlí. Sapere Aude

De Spaanse serie Merlí. Sapere Aude is een spin-off van Merlí uit 2019 en valt onder de categorie ’tienerdrama’. De hoofdpersonage Pol Rubio is een filosofie-student die de baan van Merlí als middelbare schoolleraar wil overnemen. Pol Rubio is absoluut geen fan van Merlí en komt in diverse moeilijke situaties terecht… Check de trailer hieronder:

Nummer 5: UFO

En last but not least: de Turkse Netflix Original UFO. De film gaat over student Deniz die voor een motorracer valt. Ze ontvangt geen steun van haar familie en wordt ook nog eens onderdeel van een grote tragedie. Bekijk de trailer van UFO hieronder:

Bron: Manners
Video’s: YouTube Netflix
Beeld: Netflix

You May Also Like