Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze 10 landen hebben het hoogste libido ter wereld 

hoogste libido

Sta je alweer een tijdje droog? Lukt het maar niet om in Nederland iemand te vinden waarmee je tussen de lakens kan duiken? Misschien dat je het een keer in één van deze 10 landen kunt zoeken. De mensen die in deze landen wonen zouden het hoogste libido in de wereld hebben volgens condoomgigant Durex

10. Mexico

Mexico is het eerste land dat de top 10 binnendringt. Het land van de prachtige azuurblauwe oceaan én een van de hoogste libido’en van de wereld. Maar liefst 71% van de bevolking heeft één keer per week seks.

9. Zwitserland

Een Europees land wat niet al te ver ligt. Ideaal voor een citytrip. Het scheelt niet veel met Mexico: 72% van de Zwitsers hebben één keer per week seks.

8. Spanje

Eigenlijk staat Spanje op een gedeelde plek met Zwitserland, want ook 72% van de Spanjaarden hebben schijnbaar één keer per week seks.

7. Maleisië

Maleisië is misschien niet het eerste land waar je aan denkt bij een hoog libido, toch staat het land op een mooie 7e plek! 74% van de bevolking duikt één keer per week tussen de lakens.

6. Italië

Niet alleen het eten is in Italië lekker, het seksleven schijnbaar ook. Maar liefst 76% procent van de Italianen heeft één keer per week seks.

hoogste libido

5. Polen

Voor de mensen die de film 365 Days op Netflix hebben gezien, komt Polen niet als verrassing in dit lijstje. Net als de Italianen komt 76% van de bevolking één keer per week aan hun trekken.

4. China

Net als de Maleisiërs houden ook Chinezen wel van een goede vrijpartij. 78% van de Chinese bevolking duikt één keer per week het bed in.

3. Rusland

De eerste binnenkomer van de top 3 én meteen de 80% gepasseerd. Wil je een keer goed van bil? Je kunt het in Rusland een keer proberen. 80% van de bevolking heeft hier één keer per week seks.

2. Brazilië

Brazilië is waarschijnlijk het land waar je als eerst aan dacht toen je dit artikel aan klikte. Ze zijn geen winnaars, maar met 82% van de bevolking die één keer per week het bed induikt, is het helemaal geen schande om nummer 2 te worden.

1. Griekenland

Wellicht een wat verrassende eerste plek, maar toch is niets minder waar. Griekenland is dé place to be als je een keer goed van bil wil gaan. 87% van de bevolking houdt wel van minstens één keer per week seks!

Nederland staat helaas niet in het rijtje en dat verklaart waarschijnlijk ook waarom je al zo lang droog staat…

Bron: Manly
Beeld: Unsplash

You May Also Like