Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dexter prequel serie zal ons laten zien hoe hij een seriemoordenaar werd

beste series 2021 imdb

Een Dexter prequel serie is bevestigd en zal ons laten zien hoe onze favoriete antiheld een seriemoordenaar werd. Volgens The Wall Street Journal heeft Showtime de prequel serie, getiteld Dexter: Origins, aangekondigd die zich afspeelt in Miami.

Plot

Origins zal geïnspireerd zijn op waargebeurde moorden rond de tijd dat het titulaire personage afstudeerde aan de universiteit en bij Miami Metro ging werken. Hier zal hij veel personages uit de originele serie ontmoeten. Je kunt dus een jonge Deb en een echt levende Harry verwachten. De oorspronkelijke serie volgt het leven van Dexter Morgan, een man met moordneigingen, en het dubbelleven dat hij leidt. Dexter, gespeeld door Michael C. Hall, is overdag forensisch technicus bij de politie en doodt ’s nachts gruwelijke criminelen die aan justitie zijn ontsnapt.

Dexter prequel serie
Beeld: Showtime

Nieuwe incarnatie

Naast Dexter: Origins, zal Showtime ook een nieuwe incarnatie van Dexter ontwikkelen: New Blood, die ‘de voortdurende opkomst van Dexter’s zoon Harrison zal weergeven’, aldus The Hollywood Reporter. In 2021 verscheen een miniserie van 10 afleveringen, getiteld Dexter: New Blood, die de meest bekeken Showtime-serie tot nu toe is.

Nieuwe serie

Dexter-bedenker Clyde Phillips, die als showrunner diende voor de eerste vier seizoenen, zal ook toezicht houden op de revival. In januari 2022 bevestigde Phillips dat hij een nieuwe serie zou willen maken die de zoon van de seriemoordenaar zou volgen. Hij vertelde de outlet: “Ja, er is veel dat ik zou willen onderzoeken. Ik heb nog geen toestemming van Showtime om het te onderzoeken. Maar als ze zouden bellen, zoals Gary Levine belde om te doen wat New Blood werd, en zeggen dat we Harrison willen doen, zou ik alles laten vallen en zo ja zeggen.” De nieuwe serie zal Harrison volgen, die de tumultueuze herintroductie met zijn moordende vader heeft overleefd en naar New York City vlucht, waar hij moet worstelen met zijn eigen gewelddadige instinct, waardoor hij zich realiseert dat hij misschien meer op zijn vader lijkt dan hij had gehoopt.

Dexter prequel serie
Beeld: Showtime

Een Emmy

Het Dexter-universum wordt echter alleen maar groter, nu het netwerk een spin-off serie heeft bevestigd die zich richt op de Trinity Killer. De Trinity Killer, de belangrijkste antagonist van het vierde seizoen, gespeeld door John Lithgow, diende als een van de meest dreigende rivalen van Dexter in de serie. Lithgow’s vertolking van de seriemoordenaar kreeg lof en een Emmy voor Beste Bijrol in een Dramaserie.

Nog helemaal niks gezien van Dexter? Dat wordt wel eens tijd dan! Check de trailer van seizoen 1 hier:

Check ook: Hier kijk je de eerste aflevering van nieuwe hitserie ‘The Last of Us’ gratis

Bron: ladbible.com

Beeld: Showtime

You May Also Like