Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deurbelcamera legt vast hoe vreemdganger er in z’n nakie vandoor gaat

Als je vreemd gaat, doe je dit natuurlijk het liefst stiekem, want als je gepakt wordt, heb je meestal een groot probleem. Dat dacht deze man dus ook en wist zich te verstoppen in zijn blootje niet-wetende dat een slimme deurbel alles heeft opgenomen.

Sta je dan in je blootje!

Blijkt er ineens een naakte man voor de deur te staan die zich duidelijk aan het verstoppen is. De eigenaren van de woning die lekker op vakantie zijn in Italië, kregen ineens ’s nachts een melding en zagen de gebeurtenis op hun slimme deurbel.

Waarschijnlijk was de man op romantisch bezoek bij een iemand in de buurt en moest hij zich snel uit de voeten maken toen diens partner eerder thuis kwam. Er is duidelijk te zien dat hij wacht totdat een auto voorbij rijdt.

Waarom is vreemdgaan not-done?

Mannen en vrouwen vormen een langdurige relatie met één persoon, een relatiepatroon dat sociale monogamie wordt genoemd. Dat wil niet per se zeggen dat mensen seksueel monogaam zijn. Je kunt best een langdurige relatie hebben en daarnaast – af en toe – met een ander naar bed gaan. Nou, zo dacht deze man er zeker ook over totdat hij bijna betrapt werd, LOL!

Bron: VKMAG
Beeld: Dailybuzz

You May Also Like