Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Denzel Dumfries verkoopt penthouse in Barendrecht met een dikke winst

EK-speler Denzel Dumfries scoort niet alleen op het voetbalveld, maar ook op de huizenmarkt. Hij is sinds kort eigenaar van een luxe penthouse in Barendrecht en doet deze in de verkoop en maakt een dikke winst!

Denzel Dumfries verkoopt penthouse in Barendrecht

Denzel kocht nog geen jaar geleden een prachtige luxe penthouse in Barendrecht. Deze heeft hij gekocht voor precies één miljoen euro. Nu, precies één jaar later, heeft hij het pand verkocht voor een prijs van 1.130.000 euro. Dus in een jaar een winst van dik 130.000 euro, dat is niet slecht! Maar wat krijgt de volgende eigenaar nou precies voor dit bedrag?

Een prachtig penthouse

Een prachtig penthouse met een woonoppervlakte van 220 vierkante meter. De woning heeft twee verdiepingen met in totaal vijf kamers. Op beide verdiepingen zijn een slaapkamer en een badkamer te vinden. De hele woning is voorzien van vloerverwarming.

Ook de keuken is erg strak en is voorzien van een volledige inbouwapparatuur. Als kers op de taart heeft de woning ook nog een prachtig dakterras met een oppervlakte van 100 vierkante meter. Hier kun je een prima borrel geven met zonsondergang.

Er is ook genoeg plek in de garage voor twee mooie bolides. Al met al is dit een prachtig penthouse, maar niet over de top. Van binnen is het huis mooi en modern ingericht. Bekijk de foto’s van Dumfries Mansion hieronder:

Bron & beeld: De bekende buren

You May Also Like