Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dennis Schouten met mes in gezicht gestoken tijdens het stappen

dennis schouten

Dennis Schouten is afgelopen nacht tijdens het uitgaan met een mes in zijn gezicht gestoken. De Roddelpraat-presentator plaats foto’s van zijn bebloede gezicht op Instagram.

Op stap in Enschede

Schouten presenteert samen met Jan Roos de Youtubeserie Roddelpraat, waarbij ze er regelmatig niet voor terugdeinzen om mensen of groepen mensen op hun teentjes te trappen. Afgelopen nacht was Dennis op stap bij café Aspen Valley in Enschede, toen hij vanuit het niets met een mes in zijn gezicht werd gestoken.

Anno 2023

Dennis plaatste twee foto’s op Instagram, waarbij de wond duidelijk te zien is en zijn gezicht onder het bloed zit. Hierbij schrijft hij: “Redenloos, terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting op onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed.. Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland. Ik neem alle risico’s van mijn mening, mijn werk en mijn programma. Maar wat gaat er in je zieke hoofd om als je met een mes de stad in gaat. Ik dank god dat ik niet 5 centimeter hoger ben gestoken, morgen zal ik aangifte doen.”

Check de foto’s van Dennis Schouten van vlak na het incident hier:

Bron en beeld: Instagram

You May Also Like