Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Deelnemers Lang Leve de Liefde kunnen niet koken: “Er zit hartstikke veel liefde in”

De 20-jarige Sanne wordt gematcht met de 25-jarige Germain in ‘Lang Leve de Liefde’. Beiden kunnen niet koken, maar daar heeft Germain wel een oplossing voor. Als jij kookt dan slaap ik op de bank, zegt hij…

Koken

“Wat had je in gedachten om te eten?”, vraagt Sanne aan Germain. “Nou, weet je waarom dit het grootste euvel is? Dan zal ik maar met het deurtje in huis vallen. Ik woon op mezelf, ik doe bijna alles, ik kook alleen nooit.” Sanne moet lachen. “Ik ook niet.”

“Ik had beloofd dat ik uit de keuken zou blijven.” Hij vertelt hoe het er thuis aan toe gaat en dat er elke week gemiddeld twee keer mensen langskomen om voor hem te koken. “Ze krijgen er een hele hoop liefde voor terug denk ik. De andere drie dagen eet ik vaak bij mijn ouders en in het weekend haal ik wat met mensen.”

Wie gaat op de bank?

Hoewel Germain zichzelf volwassen genoeg vindt om samen in een bed te slapen, wil Sanne toch liever apart van elkaar slapen. Ze komen er niet helemaal uit wie er op de bank moet slapen, daarom wordt er een compromis gesloten. Als Sanne toch een lekkere maaltijd op tafel weet te zetten, dan mag zij in het bed en moet Germain op de bank slapen.

“Er zit hartstikke veel liefde in”, zegt ze terwijl ze pesto bij de kip doet. Daar heeft Germain zo zijn twijfels bij. “Nou, dat weet ik niet, hoeveel liefde jij erin stopt.” Sanne vraagt aan Germain of het lekker is. “Nou, het smaakt oprecht nog goed ook”, zegt hij. Dus… het grote bed is voor Sanne.

Bron: Linda
Beeld: Kijk.nl

You May Also Like