Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

December kalender: hoe groot is de kans dat jij de hoofdprijs krast?

Na twee decennia horen de speciale Krasloten voor miljoenen Nederlanders net zo bij de feestdagen als lichtjes, decemberfilms en samen zijn met familie. Maar hoe groot is de kans eigenlijk dat jij de hoofdprijs krast?

Wat is een December Kalender Kraslot?

Heel simpel! De December Kalender is een kalender die bestaat uit 31 vakjes. In december kun je iedere dag één vakje openkrassen. Verzamel je meerdere dezelfde symbolen? Dan kun je een prijs winnen. Je maakt kans op hoofdprijzen van €100.000 en €200.000 netto! Daarmee is de December Kalender hét Kado voor de feestdagen!

Decemberkalender

Tegen het einde van het jaar is het dé vraag bij de koffieautomaat. Wat voor krasser ben jij? Kras je alles in één keer open, of kun je het geduld opbrengen om iedere dag een vakje open te maken? We hebben het natuurlijk over de December Kalenders. Ze zijn er weer!

Een goedkopere manier op kans te maken op heel veel geld, is de Decemberkalender. Deze heb je al voor vijf euro, waarmee je kans maakt op geldprijzen tot 100.000 euro. De kans op het winnen van een prijs is dit jaar iets kleiner dan vorig jaar, namelijk 47,6 procent.

Heb je iets meer geld te besteden? Dan kan je ook de 10 euro variant van de Decemberkalender kopen. Daarmee heb je een winkans van 50 procent en zit er 200.000 euro in de jackpot. Helaas kun je jezelf niet meteen rijk rekenen: de kans op de hoofdprijs is namelijk 0,0000143 procent, bijna even groot als op de jackpot van de Staatsloterij. 

Bron: RTLnieuws

You May Also Like