Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

De vistank: eindelijk kun je gezellig je goudvis uitlaten!

Heb je ook altijd al een wandeling willen maken met je goudvis? Maar dat kan toch helemaal niet… Of toch wel? Een YouTuber uit Taiwan bouwde een vistank om zo ook je vis mee uit te nemen.

Vis uitlaten

Gezellig met je vis opstap? Dat dacht de Taiwanese YouTuber Huang Xiaojie nou ook! Hij kwam met het idee om een tank te bouwen, zodat je ook gezellig met de vissen op stap kunt. De acrylbuis is het eigenlijke aquarium en heeft een filtersysteem op een accu, een luchtpomp voor zuurstof en een verlichtingssysteem, als je ook ’s nachts met je vissen wilt pronken.

Eventjes geduld

Waar kun je deze vistank kopen, vraag je jezelf zeker af. Helaas moeten we je Huang Xiaojie nam zijn drie goudvissen mee voor een lange wandeling en aangezien ze allemaal veilig terug waren gekomen, was het project een succes. Zijn fans waren het daarmee eens, prezen zijn vindingrijkheid en baden dat zo’n aquarium ooit op de markt komt, zodat ze hun eigen vis kunnen uitlaten. Sommigen boden zelfs suggesties, zoals een schokdempingssysteem, om de vissen comfortabeler te maken. Te koop is het ding nog niet, maar Huang hoopt de vistank in de toekomst met behulp van crowdfunding op de markt te brengen.

Bron: Odditycentral
Beeld: Youtube 黃小潔Jerry

You May Also Like