Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

De vetste Netflix films en series van deze maand

netflix juni

Ook in juni wordt Netflix opnieuw overspoeld met new releases. In dit artikel laten we je zien wat je deze maand kunt verwachten van onze favoriete streamingdienst. Netflix bewijst maar weer eens dat ze ons niet in de steek laten.

De beste films op Netflix in juni

In dit artikel bespreken we welke films en series het kijken waard zijn. Zo verlies je geen tijd door je af te vragen wat je moet kijken. Van alle titels die deze maand worden uitgebracht, zijn de beste gekozen:

Hustle

Het is een tijdje geleden sinds een nieuwe film met Adam Sandler in de hoofdrol is verschenen, maar nu is hij er eindelijk met Hustle: “Nadat hij een speler heeft ontdekt met een once-in-a-lifetime stint in het buitenland, gaat een ongelukkige basketballer er alleen op uit om de toekomst te vinden. Na de goedkeuring van zijn team, werd dit fenomeen naar de Verenigde Staten gebracht.”

Peaky Blinders Seizoen 6

Een van de best beoordeelde Netflix-series Peaky Blinders mag zeker niet van de lijst verdwijnen. Het is een lange en moeizame weg geweest voor het nieuwe seizoen van Peaky Blinders onder leiding van Cillian Murphy. De serie komt ten einde met het laatste seizoen, maar maak je geen zorgen – er komt nog een film aan.

Spiderhead

Chris Hemsworth speelde in zijn tweede grote Netflix-actieserie, Spider Head (voorheen Escape from Spider Head). De film gaat over een penitentiaire inrichting die wordt gerund door een arts die geestverruimende medicijnen test op zijn proefpersonen.

The Umbrella Academy Seizoen 3

The Umbrella Academy, een van de grootste superheldenseries van Netflix, keert in juni terug met wat het beste seizoen belooft te worden. Het nieuwe seizoen introduceert een aantal nieuwe personages, waaronder Kazi David als Jayme, Jack Epstein als Alfonso, Justin Cornwell als Marcus, Britney Aldford als Fay en Sloan van Jeans Rodriguez.

Man Vs. Bee

In zijn nieuwste serie Man vs. Bees speelt Rowan Atkinson, een bonenpersonage dat vecht tegen bijen. Het is een serie van 9 afleveringen en elke aflevering duurt slechts 10 minuten.

Bron: Manly
Beeld: Peaky Blinders

You May Also Like