Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

De Toppers ft Donnie maken samen zomerhit: Toppie

toppers donnie

Zin in een feestje? Geen gewoon feest, maar waar ook de topartiesten Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger, beter bekend als De Toppers, aanwezig zullen zijn. Noteer dan de dagen vrijdag 18 november en zaterdag 19 november alvast in je agenda, want dan staan ​​ze in de Johan Cruijff ArenA met als thema van het jaar: Flower Power. We zijn enthousiast!!!

De Toppers

Sinds 2005 geven de Toppers elk jaar een reeks stadionconcerten. Buiten de concerten treden De Toppers regelmatig op in diverse televisie- en radioprogramma’s. Het repertoire van De Toppers, tijdens de optredens, bestaat voornamelijk uit een mix van covers en eigen materiaal. Toppers In Concert is, met meer dan 50 uitverkochte shows, de langstlopende concertreeks van Europa en ook van het jaar zijn ze er helemaal klaar voor.

Toppie

De Toppers weten zeker hoe een feestje te bouwen en dat doen ze zeker niet alleen. Want ook artiesten zoals Emma Heesters, Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer en Donnie zullen van de partij zijn. Heb je het  nummer ‘Toppie’  van De Toppers en Donnie al beluisterd? Check het hieronder, het wordt gegarandeerd weer een hit!

Bron: VKMag

Beeld: Instagram De Toppers

You May Also Like