Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

De Speld: ‘BN’er met hamster in achterste was Yvonne Coldeweijer zelf!’

hamster yvonne coldeweijer

Wat betreft BN’er juice kunnen we vertrouwen op onze Yvonne Coldeweijer. De ene na de andere bekende Nederlander wordt exposet en ze spaart niemand. Vorige week kwam ons Von met een heel opmerkelijk statement: er zou een bekend iemand een hamster in zijn of haar achterkant hebben geduwd met een bezoekje aan het ziekenhuis als gevolg. Dit keerde wilde ze niet kwijt wie het was…

Hamster

De Speld vond het nogal opmerkelijk dat Yvonne Coldeweijer niet wilde zeggen welke bekende Nederlander een intiem moment met zijn hamster had. Dan vallen de puzzelstukjes toch vanzelf in elkaar. Volgens de Speld zou Yvonnenamelijk zelf de persoon zijn die een hamster in haar achterste zou hebben gehad!

Yvonne Coldeweijer

De Speld komt met een passend statement op Instagram, net zoals Yvonne dat ook altijd doet met alle streken van BN’ers die ze openbaart: “We wilden het verhaal eigenlijk niet verspreiden maar we doen het toch. Lieve Yv, als je dit leest. We delen dit louter omdat je familie bezorgd is en we willen dat jij en alle hamsters in je la gezond blijven. We snappen het als je ons hierom haat. Maar we hebben het beste voor met ons eigen platform, bereik en views.” Is Yvonne dan toch nét zo erg als die sneaky BN’ers…?

Bron: De Speld
Beeld: Yvonne Coldeweijer YouTube/Unsplash

You May Also Like