Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

De ongemakkelijkste date ooit bij First Dates: “Mannen hebben de wereld kapot gemaakt!”

First Dates, iedereen kent het programma wel toch? Het First Dates restaurant zit vol met singles op hun eerste afspraak. De kijker krijgt de kans om hun eerste en vaak ongemakkelijke gesprek te volgen. En nou, dit was me een ongemakkelijke gesprek zeg! Waarom zou je op je eerste date een onderwerp aankaarten waarvan je weet dat er een discussie gaat komen? Naja, kijk zelf maar even!

Feminist in First Dates

Het beginst allemaal heel onschuldig, de dame in kwestie vertelt namelijk dat ze veel boeken leest: “Ja ik lees ook wel veel boeken… Over racisme, seksualiteit, feminisme…” Hij: “Waarom vind je dat zo belangrijk?” Het meisje antwoord: “Nou, ik snap eigenlijk niet waarom mensen dat niet belangrijk vinden…”

De jongen wil duidelijk zijn mening over feminisme van tegenwoordig uiten: “Het feminisme wat ik nu zie, wat ik nu merk… Is echt mannenhaat… Alsof mannen echt de wereld hebben kapot gemaakt… Echt mannenhaat… Gewoon echt pure mannenhaat…” Het meisje komt met een reactie: “Maar is dat niet zo dan?” Over ‘iedereen over één kam scheren’ gesproken:

Bron en beeld: Showmag

You May Also Like