Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Meest identieke tweeling ter wereld’: ‘We willen met dezelfde man trouwen’

identieke tweeling

Een jaar geleden ontmoette de wereld Anna en Lucy DeCinque, twee tweelingzusjes uit Perth, Australië, die geobsedeerd waren door identiek te zijn. Ze gedroegen zich meer als één persoon, in plaats van twee tweelingzussen. Hun sterke zusterband en spiegelbeelden van elkaar hielpen hen te onderscheiden van de massa. Maar wat doen Anna en Lucy DeCinque nu?

Anna en Lucy DeCinque

Voor wie het nog niet weet, hier een samenvatting. Het grootste deel van hun leven hebben de 36-jarige tweelingzusjes geprobeerd er volledig identiek uit te zien. Hun obsessie om hun volledige leven met elkaar te delen is zo extreem geworden dat ze dezelfde man delen. Ze hopen tegelijkertijd ook zwanger te worden.

Eén persoon

Het is normaal dat tweelingzusjes een sterke band hebben, maar Anna en Lucy willen leven alsof ze één persoon zijn. Hun relatie is echter zo ver gegaan dat ze alles in hetzelfde tempo doen. Dit omvat het eten van dezelfde hoeveelheid voedsel, samen douchen en zelfs het delen van dezelfde partner.

“We willen leven als één persoon. Alles moet identiek zijn: onze kleding, onze make-up. Ik moet haar overal volgen, dus als ze de kamer ernaast binnenloopt, moet ik. We moeten ook dezelfde stappen nemen”, zei Anna tegen Fox News.

Terwijl anderen misschien denken dat het delen van een vriendje onconventioneel is, zou de DeCinque-tweeling het niet anders willen.

“We hadden in het verleden aparte vriendjes en dat werkte niet. We moeten altijd dezelfde partner hebben. Toen we gescheiden partners hadden, probeerden ze ons altijd uit elkaar te halen. Het heeft alles vernietigd omdat we nooit uit elkaar willen zijn. Voor ons die een vriendje delen, is het een stuk gemakkelijker voor ons leven,” zei Lucy.

Bron en beeld: curioctopus

You May Also Like