Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

De knotsgekke Sanderson-zusters zijn terug in trailer van Hocus Pocus 2

Na lang wachten is de trailer voor Hocus Pocus 2 is eindelijk uit. De film is na tientallen jaren weer terug met de Sanderson zusters.

Na 30 jaar

In de clip van 80 seconden zien we Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy hun rollen opnieuw opnemen, en we kunnen niet wachten om te zien wat ze voor ons in petto hebben. De tweede aflevering van Hocus Pocus komt bijna 30 jaar na de eerste film uit, en Disney kondigde vorige maand aan dat we het vervolg op 30 september kunnen verwachten. Naast Winnie, Sarah en Mary Sanderson die terugkeerden naar het toneel, onthulde de trailer ook de terugkeer van de beroemde Black Flame Candle en het magische boek.

Hocus Pocus 2

Plot

Qua plot ziet Hocus Pocus 2 de familie Sanderson op een wraakmissie beginnen nadat ze onverwachts zijn teruggekeerd naar het moderne Salem door drie middelbare scholieren (gespeeld door Whitney Peak, Lilia Buckingham en Belissa Escobedo). De studenten moeten proberen te voorkomen dat de Sanderson-zussen de stad voor zonsopgang op Halloween volledig vernietigen. In een demo vorige maand liet Disney het publiek de film zien, met beelden van de jonge meisjes die per ongeluk heksen oproepen. Doug Jones zal zijn rol als Billy Butcherson opnieuw opnemen, en de cast omvat ook Hannah Waddingham van Ted Russo, vice-presidenten Tony Hale en Sam Richardson, en Froy Gutierrez, Tyler Page Henderson, Juju Brener en Nina Cage.

De lange levensduur van Hocus Pocus

De originele film werd uitgebracht in 1993 en werd geregisseerd door Kenny Ortega. Anne Fletcher neemt de regie van Hocus Pocus 2 over. In een interview in 2017 met Entertainment Tonight zei Ortega dat hij Hocus Pocus 2 heel graag wilde doen als Midler, Parker en Najimi dat wilden. Hij zei: “Ik zou graag het vervolg zien, en ik denk dat de fans graag het vervolg zouden zien. Ik denk dat het leuker zou zijn om de dames terug te halen. Ze zijn nog steeds belangrijk, op hun hoogtepunt, in staat om veel dingen te doen, het is geweldig om te zien dat Betty, Casey en Sarah weer bij elkaar komen voor een nieuwe film, ik denk dat ze het geweldig zullen vinden.” Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Hocus Pocus, sprak Parker over de blijvende magie van de film en zei dat het “geweldig” is dat mensen er nog steeds van genieten. Ze zei destijds: “Ik denk niet dat iemand van ons die het destijds heeft gemaakt, had gedacht dat Hocus Pocus zo’n lange levensduur zou hebben. Mensen vertellen me dat ze ernaar hebben gekeken en dat ze nog steeds kijken. Ik vind dat leuk.”

Bron: Ladbible
Beeld: Youtube

You May Also Like