Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

De hoogtepunt van optreden Rapper Sjors bij spektakel van een studentenfeest

optreden Rapper Sjors

We begrijpen dat een optreden van Rapper Sjors een unieke ervaring is die niet voor iedereen weggelegd is om eens te bezoeken. Gelukkig kunnen we je de volgende beste optie geven: de hoogtepunten van zijn indrukwekkende optreden op een studentenfeest.

Rapper Sjors

We moeten zeggen dat we het jammer vinden dat we geen uitnodiging hebben gehad bij deze studentenvereniging. The one and only rapper Sjors was ook van de partij en dat hadden we niet willen misschien. Volgende keer zien we de uitnodiging graag tegemoet, maar voor nu moeten wij en jullie het doen met dit hoogtepunt!

Spannende avonturen

Rapper Sjors heeft ons de voorbije jaren al regelmatig weten te verbazen. Zo had hij onder meer spannende avonturen met een transgender en een s*kspop, had hij een relatie met een oudere vrouw, die daar zelf niet van op de hoogte bleek, en kwam hij uit de kast omdat hij zich meer een vrouw voelde dan een man, om vervolgens weer bekend te maken toch liever gewoon man wilde blijven. Kortom, iedere dag kun je wel weer iets geks van hem verwachten. Ook nu heeft Sjors weer een verrassing voor ons in petto. Onlangs postte hij nog de cryptische tekst ‘To be continued…’ op zijn Instagram en nu plaatste hij ook een video waarin we een tipje van de sluier krijgen. Maar wat probeert hij ons precies te vertellen? Voelt hij zich toch weer een vrouw? Wordt hij clown? Lees daar hier meer over.

Check ook: RAPPER SJORS KOMT MET NIEUWE ONTHULLINGEN!

Bron & beeld: Skoften

You May Also Like