Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

De €140.000,- kostende Tesla Model S Plaid heeft niet zo’n goede bouw kwaliteit als verwacht 

De Tesla Model S Plaid is vanaf november 2022 in Nederland te koop voor maar liefst 140.995 euro. Als je de naam en de prijs ziet, verwacht je wel bepaalde niveaus als het gaat om kwaliteit, snelheid, interieur, exterieur enz. Deze versie lijkt echter niet aan allemaal te voldoen. 

Geweldige specificaties 

De auto is uitgerust met een krachtige driemotorige aandrijflijn die de acceleratie, topsnelheid en actieradius verbetert, waardoor het een van de krachtigste elektrische voertuigen op de markt is. De Plaid maakt gebruik van een driemotorige aandrijflijn met achterwielaandrijving en twee krachtige voorwielaandrijvingen om een maximaal vermogen van 1.020 pk te leveren. Hij accelereert in slechts 2,1 seconden naar de 100 km/u en heeft een begrensde topsnelheid van 250 km/u.  

Beeld: Tesla

Verbetering nodig

Hoewel er een heleboel dingen zijn om te bewonderen, zijn er ook dingen die verbetering nodig hebben. En niet een beetje… Wat interieur en afwerking betreft, kan de auto weinig geprezen worden. Deze twee dingen lijken wel door peuters in elkaar te zijn gezet. Dat is wel extreem voor een prijs van bijna anderhalve ton. Bekijk de video hieronder om dat zelf te zien. 

Bron & Beeld: skoften.net, tesla.com

You May Also Like