Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

De compacte barbecue koffer mag niet ontbreken deze zomer

Beeld: MikaMax

Het is officieel zomer en dat betekent – hopelijk – heel veel zon en warmte. Maar daar blijft het niet bij. In veel huishoudens worden de barbecues ook weer onder een laag stof vandaan gehaald. Ben je het zat om deze zomer wéér in je achtertuin te barbecueën? Schaf dan een barbecue koffer aan die je overal mee naar toe kan nemen.

Zomer

Een zomer is geen zomer als er niet wordt gebarbecued. Of je nou wel van vlees houdt of als vegetariër lekker veel vega-burgers en groenten op dat rooster gooit, dat maakt ons niet uit. Wat ons wel uitmaakt is dat iedereen relaxt zou moeten kunnen barbecueën. Ook in een park, op het strand of random ergens op straat. Daarom is de barbecue koffer ook zo fijn. Die kun je overal mee naartoe nemen.

Beeld: MikaMax

Barbecue koffer

Zo klein is die barbecue ook niet: de afmetingen zijn 30 x 7,5 x 22,5 cm en het grill oppervlakte is 25 x 18 cm. Daar kun je best wel wat vlees of groenten op grillen. De barbecue zit in een zwarte koffer en de barbecue zelf is zilver. Hiermee maak je waarschijnlijk heel erg de indruk op je vrienden! De barbecue koffer is hier voor een paar tientjes te koop.

Bron & beeld: Bol.com

You May Also Like