Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

De betoverende wereld van Mermaid Elle®: Het succesverhaal van de wereldberoemde zeemeerminartiest

Elle Jimenez, alias Mermaid Elle®, is een wereldberoemde gecertificeerde fulltime professionele zeemeermin en onderwaterartiest. Sinds 2016 biedt ze zeemeermin-entertainmentdiensten en onderwatervoorstellingen, en heeft ze miljoenen volgers op sociale media.

Elle Jimenez

Elle Jimenez, bekend als Mermaid Elle®, is een wereldberoemde gecertificeerde fulltime professionele zeemeermin, onderwaterartiest en maker van virale inhoud. Sinds 2016 biedt ze zeemeermin-entertainmentdiensten en onderwatervoorstellingen voor bedrijfsevenementen, verjaardagsfeesten, zwembadfeesten, foto en film en nog veel meer! Ze is ook een PADI Mermaid Instructor Trainer die zeemeermincursussen geeft. Met meer dan 2 miljoen volgers op sociale media en meer dan 200 miljoen views, kun je Mermaid Elle® zien op je favoriete sociale mediaplatform. Elle Jimenez is geboren en getogen op het eiland Puerto Rico, woont momenteel in Miami, Florida en reist voor cursussen en live optredens.

Mermaid Elle is beschikbaar voor spreken in het openbaar, live optredens en educatieve activiteiten om het bewustzijn van het behoud van de oceaan te bevorderen.

#SavingtheSeas

Zeemeermin Elle is een gezinsvriendelijk zeemeerminpersonage, gecreëerd door Elle Jimenez, wiens taak het is om het bewustzijn van het behoud van de oceaan en het probleem van de vervuiling in de oceaan te bevorderen. Met jouw hulp kan Mermaid Elle doorgaan met #SavingtheSeas

Met een publiek van meer dan 2 miljoen volgers op alle sociale-mediaplatforms is Mermaid Elle® een stem voor de oceanen, als Ocean Conservation Advocate en Certified Marine Ecologist die de bescherming en genezing van onze oceanen en het milieu promoot. Bij elke aankoop en boeking wordt een percentage van de winst gedoneerd aan een organisatie voor het behoud van de oceaan via het Mermaid Elle #SavingtheSeas Project.

In een poging om onze oceanen meer bewust te maken en producten aan te bieden die duurzamer zijn, werkt Elle samen met CapeCali, bij de lancering van CapeCali Eco-Tails, zeemeerminstaarten gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

Check ook: Een kijkje achter de gesloten deuren van zwembad De Tongelreep in Eindhoven, anno 2023

Bron: Internetgekkies
Beeld: The mermaid Elle

You May Also Like