Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

De angstaanjagende voorspellingen die Baba Vanga voor het einde van 2023 voorspelde

baba vanga voorspellingen 2023
Beeld: Wikipedia/Pexels

De bekende mystica Baba Vanga, die veel van de grootste gebeurtenissen voorspelde, lijkt ook na haar dood (dat is al 27 jaar geleden) een grote impact te hebben. Zo zou de legendarische Bulgaarse waarzegster onder meer 9/11, de pandemie en de dood van prinses Diana hebben voorspeld. Maar ook heeft de Baba Vanga een aantal voorspellingen voor het einde van 2023 achtergelaten… En het zijn geen mooie voorspellingen.

Verwoestende zonnestorm

Velen beweren dat de voorspellingen van Baba nog lang na haar dood zullen uitkomen. Volgelingen meldde de enge gebeurtenissen die de vrouw achterliet voor eind 2023. Zo zullen er aan het eind van het jaar veel rampen komen. Ook zal er een grote explosie plaatsvinden in een kerncentrale, waardoor giftige wolken zich boven Azië zullen afzetten. Daarnaast voorspelde ze dat de aarde door een verwoestende zonnestorm zal worden getroffen. Maar ook zal er sprake zijn van een mogelijk ‘apocalyptische verschuiving’.  Kortom, het beloofd geen mooi eind 2023 te zijn.

baba vanga voorspellingen 2023

Biowapenaanval

Baba werd op 12-jarige leeftijd blind, als gevolg van een zandstorm en opereert sindsdien als profeet. 2023 lijkt voor Baba Vanga een veelbelovend jaar, want ze liet nog meer voorspellingen achter. Naar verluidt mogen we van het jaar ook een biowapenaanval verwachten door een of ander supermacht (Rusland?). Daarnaast zag ze een nieuwe religie opkomen, deze religie zou gebaseerd zijn op kunstmatige intelligentie. Verder beweert de vrouw dat er een eind zal komen op natuurlijke zwangerschappen en dat baby’s in laboratoria zouden worden gekweekt en dat ouders hun fysieke eigenschappen zouden kunnen selecteren.

Sky History merkte op dat de voorspellingen van Baba cryptisch zijn en dus onmogelijk te verifiëren zijn. Maar ondanks dit wordt de arme, blinde vrouw uit het Bulgaarse platteland als icoon gezien.

Check ook: DIT ZIJN DE ANGSTAANJAGENDE VOORSPELLINGEN VAN NOSTRADAMUS VOOR 2023

Bron: Clint

Beeld: Wikipedia/Pexels

You May Also Like