Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

De 72-jarige oma trouwt met de 27-jarige toyboy die ze op Facebook heeft ontmoet

De 72-jarige Angela Nwachukwu heeft een nieuw leven gevonden na een ontmoeting met haar 27-jarige toyboy op Facebook! Angela heeft bewezen dat afstand het hart beslist doet groeien, aangezien ze momenteel een huwelijk op afstand heeft met haar 27-jarige echtgenoot CJ die in Nigeria woont.

Kennismaking op Facebook

Het onwaarschijnlijke stel ontmoette elkaar op Facebook nadat CJ Angela een ongevraagd vriendschapsverzoek had gestuurd, en slechts twee maanden later vloog ze naar Nigeria om met hem te trouwen.

Pratend over hoe hun relatie begon, legde Angela – die een gepensioneerde taxichauffeur is – uit: “Nadat mijn 16-jarige relatie eindigde, voelde ik me eenzaam.

Ze vervolgde: “Ik vroeg me af waarom hij me in vredesnaam had toegevoegd, maar ik accepteerde en hij stuurde me meteen een bericht waarin hij me vertelde hoe mooi mijn profielfoto was. We praatten urenlang over onze families en elkaars hobby’s – het was alsof we elkaar al jaren kenden.”

Hoewel hun leeftijdsverschil van 45 jaar voor sommige mensen een hindernis kan zijn, konden zowel CJ als Angela er voorbij kijken.

Visum van CJ

Ondanks dat ze getrouwd zijn, moet het paar apart wonen omdat het visum van CJ om in het VK te wonen is geweigerd.

Angela – die drie volwassen zonen en zes kleinkinderen heeft – heeft haar spaargeld van £ 20.000 uitgegeven om haar man, een computeringenieur, naar het land te krijgen.

“Na zes maanden single te zijn geweest, zag ik dat een jonge man me een vriendschapsverzoek op Facebook had gestuurd en ik kon mijn geluk niet op.”

Benieuwd naar het stel? Bekijk hier hun foto’s.

Bron: Trendnieuws
Beeld: Pexels

You May Also Like