Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

De 5 tofste woonboten op Funda

Nederland is een land van water. Overal in ons land vind je rivieren, meren en kanalen. Naast dat je op deze wateren uiteraard kunt varen kun je er ook op wonen! Op Funda kun je een aantal prachtige woonboten vinden. De woonboten liggen vaak op mooie plekken of hebben een prachtig uitzicht. Hieronder hebben wij 5 bijzondere woonboten voor je uitgelicht die je rechtstreeks op Funda kunt kopen.  

Unieke ervaring

Een veelgehoord argument: de vrijheid en privacy die je op een woonboot ervaart. Nu is de ene kade natuurlijk de andere niet, en kun je aan de rand van een dorp minder bekijks verwachten dan wanneer je woonboot in een Amsterdamse gracht ligt. Maar wellicht lever jij een stukje privacy graag in voor wat gezellige drukte, en dan zit je met de woonboot natuurlijk weer perfect.

‘Aan het water’ wonen wordt nooit meer hetzelfde wanneer je eenmaal in een woonboot hebt gebivakkeerd. En natuurlijk kun je je interieur daar helemaal op aanpassen: er zijn maar weinig mensen met een woonkamer als die van jou. Ook een borreltje bij zonsondergang aan het water is voor woonbootbewoners geen zeldzame luxe, maar onderdeel van de normale dag.

De 5 tofste woonboten op Funda

5. Woonark in Leiden

woonark leiden funda

4. Watervilla in Almere

watervilla almere funda

3. Woonark in Weesp

woonark weesp funda

2. Woonschip in Amsterdam

passagierschip funda

1. Gigantische woonboot in Aalsmeer

woonboot in aalsmeer
ligplaats voor boot funda
woonschip amsterdam funda
dakterras woonboot funda
uitzicht woonboot funda

Bron en beeld: Guys

You May Also Like