Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dave Roelvink geeft daklozen matras en gaat er lekker bij liggen

dave roelvink daklozen

Dave Roelvink heeft zich van zijn beste kant laten zien. Op zijn Instagram Stories liet Dave zien hoe hij een aantal daklozen, die bij hem voor de deur lagen, een matras ging brengen. En daar bleef het niet bij. Dave ging er vervolgens gewoon lekker bij liggen.

Dave Roelvink geeft daklozen matras

Negatief in het nieuws

De oudste zoon van zanger Dries Roelvink stond erom bekend vooral negatief in het nieuws te komen, met het achter het stuur kruipen met drank op of het in de prak rijden van peperdure Lamborghini’s. Sinds Dave vorig jaar vader werd, lijkt hij het tegenwoordig een stuk rustiger aan te doen.

Matras brengen

Op de video is te zien hoe Dave met de topmatras van zijn bed op zijn schouder onderweg is naar de daklozen, die een vaste stek hebben in een portiek voor zijn appartement. Nadat de mannen lekker warmen zacht liggen, besluit Dave erbij te kruipen en maakt hij een praatje met ze.

Voor de likes?

Uiteraard zijn er altijd weer azijnzeikerds die reageren dat Dave dit alleen maar voor de likes doet. Dave schrijft dat ook: “En neem ik film niet alles wat ik doe. Doe heel vaak boodschapjes voor de etc. Is allemaal goed bedoelt. Zo, en nu weer genoeg verontschuldigd voor een goede daad!”

Check de video waarin Dave Roelvink daklozen een matras gaat brengen hier:

Bron en beeld: Instagram Dave Roelvink, Al.het.moois

You May Also Like