Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Dating-expert’: “Mannen zouden een vrouw nooit moeten laten betalen op eerste date”

mannen betalen OP DATE

‘Dating-expert’ Nelly geeft 4 redenen waarom mannen volgens haar moeten betalen tijdens eerste date. In een TikTok-filmpje dat momenteel volledig viraal gaat, legt ze uit waarom mannen volgens haar altijd, zonder enige uitzondering, moeten betalen tijdens de eerste date.

4 redenen waarom mannen moeten betalen tijdens eerste date

Reden 1: “Mannen zouden een vrouw nooit moeten laten betalen op een eerste date. Wanneer je een dame op date vraagt en dan plots wil splitten dan toon je dat je eigenlijk heel gierig bent.”

Reden 2: “Als je niet betaalt dan toon je dat je niet ridderlijk bent en slecht opgevoed bent.”

Reden 3: “Als je niet wil betalen dan geeft je ons het gevoel dat je een daten bent boven je prijsklasse. Dat toont immers dat je wil opscheppen met een luxe date, maar eigenlijk deze niet kan betalen. Trakteer dan beter op een picknick.”

Reden 4: “Als vrouwen zeggen dat ze het niet erg vinden om de rekening te splitten. Geloof me vrij, ze vinden het wel erg. Niet omdat ze het niet kunnen betalen, maar het toont ons jouw karakter en wat voor iemand dat je bent als je niet trakteert.”

Nelly haar video gaat virale

De video heeft 10,5 K likes, 1728 comments en 414 shares. Er zijn dus aardig wat mensen die deze video hebben bekeken. En met zo een uitspraak kun je er natuurlijk van uit gaan dat de meningen verdeeld zullen zijn. De dames zijn het er bijvoorbeeld over het algemeen mee eens, maar heel wat heren vinden het in deze tijd normaal als je de rekening split. Er zijn ook enkele vrouwen die aangeven dat ze zich soms meer comfortabel voelen bij zelf te betalen.

@ask.nelly I SAID WHAT I SAID ☝️💋#datingadvice #datingadviceformen #datingadviceforwomen #firstdate ♬ original sound – 🖤 Nelly 🖤

Bron: Clint
Beeld: TikTok Nelly