Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Dat wordt… smullen? Canadees bedrijf komt met ketchup-ijsjes

In het kader van ‘je had niet verwacht dat dit ooit op de markt zou komen’ past dit nieuwe product van Het Canadese bedrijf French’s heel goed. Het bedrijf brengt namelijk een waterijsje met ketchup-smaak op de markt. Wij zijn nog sceptisch.

Ketchup

Misschien dat je niet direct aan zoetigheid zoals een ijsje denkt als je aan ketchup denkt en op zich klopt dat gevoel ook een beetje bij dit ketchup-ijsje. Het ketchup-ijsje heeft namelijk een hartige smaak. Toch heeft het ook een kleine zoete twist. We willen het graag een beetje vergelijken met de 50/50-verdeling bij de chocola-karamel-repen. Dat is natuurlijk een groot succes, bij de ketchup-ijsjes weten we het nog niet zo goed

Recept

Of jij dus in de toekomst aan het zwembad ligt te likken aan een ketchup-ijsje? Waarschijnlijk kun je het nog niet echt voor je zien, maar het is dus best reëel. Voor nu moet je nog even naar Canada afreizen om het ijsje te proeven, maar je zou ook hun recept kunnen volgen. Die hebben ze namelijk gewoon online gezet (klik). Mocht je binnenkort naar Canada op vakantie gaan of de keukenprins uithangen: laat ons effe weten hoe het ijsje smaakt!

Bron: FHM
Beeld: French’s

You May Also Like