Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Danny Masterson mogelijk 30 jaar achter slot en grendel wegens verkrachting

Beeld: YouTube CreatX & YouTube Los Angeles Times

De Americaanse tv-serie ster Danny Masterson van de legendarische comedyserie That ’70 show wordt mogelijk ingesloten en wel voor 30 jaar lang! Dit vanwege verkrachting. Masterson heeft onlangs ook de rol mogen vervullen als Jameson Bennett in The Ranch (2016-2018).

Rechtszaak tegen Danny Masterson

Op 17 juni 2020 werd Masterson beschuldigd van het verkrachten van een 23-jarige vrouw in 2001, een 28-jarige vrouw begin 2003 en een 23-jarige vrouw eind 2003. De drie aanklachten kwamen na een driejarig onderzoek dat in 2017 begon. De rechtszaak werd vorig jaar ongeldig verklaard vanwege onenigheid tussen juryleden. In april startte een nieuw proces. Vandaag is de zaak voorgegaan. De uitspraak is namelijk dat Masterson in voorlopige hechtenis wordt genomen zonder borgtocht tot de veroordeling. Er is geen datum voor de veroordeling vastgesteld, maar er is een hoorzitting gepland voor 4 augustus 2023. Hij riskeert 30 jaar tot levenslang in de gevangenis.

Danny Masterson
Beeld: YouTube FOX 11 Los Angeles

Droomcarrière

Danny was vanaf zijn jeugd een uitblinkertje. Op vijfjarige leeftijd was hij kindermodel voor tijdschriftartikelen en tv-commercials. Hij begon op achtjarige leeftijd in musicals en begon ook met acteren. Op de leeftijd van 16 was Danny in meer dan 100 commercials verschenen. Op 18 oktober 2011 stapte Danny Masterson in het huwelijksbootje met Bijou Phillips. Samen hebben ze een dochter geboren in 2014.

youtube: Associated Press

Bron: Skoften


You May Also Like