Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Danny de Munk reageert op verkrachting-aangifte: ‘Mijn karakter is kapotgemaakt’

danny de munk

Het lijkt wel een soort vreemde trend, maar ook nu weer wordt een bekende Nederlander verdacht van verkrachting. Dit keer Danny de Munk. Hij zou zijn aangegeven door het slachtoffer. Hij reageert in RTL Boulevard voor het eerst op deze situatie.

Danny de Munk

Danny de Munk heeft een aangifte aan zijn broek hangen wegens verkrachting. Zit zou 15 jaar geleden hebben plaatsgevonden in de periode dat Danny meespeelde in de musical Ciske de Rat. Het slachtoffer en Danny werkte in deze periode veel samen. Afgelopen april bracht roddelkoningin Yvonne Coldeweijer al naar buiten dat ze veel gevallen heeft gehoord dat Danny zich schuldig maakt aan seksueel overschrijdend gedrag.

Aangifte

Danny doet vanavond in RTL Boulevard voor het eerst verslag over deze aangifte. Er is wel nu al een preview te zien. Daarin is Danny geëmotioneerd te zien: “Mijn karakter is kapotgemaakt. Over elk woordje moet ik nadenken. Maar ik vind het voor mijn gezin tien keer erger. Door mijn overspel vijftien jaar geleden, een oud lijk uit de kast noem ik het maar even, heb ik ze meegetrokken. Ik heb duizendmaal m’n excuses aangeboden’’, vertelt Danny. “Jenny heb ik het verteld, Jenny weet alles van mij. Maar dat je het tegen je zoon en dochter moet zeggen..”.

Klik op de foto hieronder om de preview te zien.

Danny de Munk

Bron & beeld: RTL Boulevard

You May Also Like