Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Daniel Craig schiet vol bij afscheid als James Bond

James Bond, daniel craig

Het werd een super emotionele dag voor Daniel Craig toen zijn laatste James Bond-scene werd gefilmd. Daniel die intussen 53 jaar is, bedankte ook zijn ‘No time to die’ crew en ook dat ging hem niet gemakkelijk. Al zolang samen gewerkt en nu gedag zeggen, we snappen best wel waarom hij zo emotioneel is.

James Bond, daniel craig

Daniel Craig

Bond….James Bond, The James Bond film bestaat er al heel lang en als jij word uitgekozen om de rol van deze hoofd karakter te moeten vervullen dan stel je het zeker op prijs. Daniel heeft gespeeld in vijf ‘James Bond’-films. Zijn debuut maakte hij in 2006 in ‘Casino Royale’ . Daarna is hij ook te zien in andere films zoals: Quantum of Slace, Skyfall, Spectre, In deze films vertoont hij ook wat voor toffe spion hij is.

laatste woorden aan de crew

Craig vertelt de cast en crew dat het werken aan Bond “de grootste eer” van zijn leven is geweest, ondanks berichten dat hij het niet altijd leuk vond om de geheim agent te spelen. “Veel mensen hier hebben met mij aan vijf films gewerkt”, zegt Craig in de clip. “Ik weet dat er veel dingen zijn gezegd over wat ik van deze films vind en van alles… wat dan ook, maar ik heb genoten van elke seconde van deze films en vooral van deze, omdat ik elke ochtend opsta en Ik heb de kans gehad om met jullie samen te werken. En dat is een van de grootste eerbewijzen van mijn leven geweest.”

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like