Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Dames doen Eerste vs laatste drankje op het Oktoberfest

Eerste vs laatste drankje Oktoberfest

Een van de social media-trends die er de afgelopen tijd flink rondgaat, is de Eerste vs. laatste drankje-video’s die mensen maken op feestjes waarop er doorgaans stevig gedronken wordt, zoals een bruiloft. En in dit geval: Oktoberfest.

Oktoberfest

Tijdens het Oktoberfest die jaarlijks in München wordt gehouden spelen verschillende zaken een rol. Maar de belangrijkste zaken, die zeker niet kunnen ontbreken zijn: feestmuziek en heel veel bier! Ook in andere Duitse steden en zelfs op sommige plekken in Nederland wordt tegenwoordig Oktoberfest gevierd, en deze groep vriendinnen doen ook gezellig mee.

De beste tijd van hun leven

Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München. Het geldt als het grootste bierfestival / volksfeest ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan vijf miljoen mensen bezocht. Het feest begint traditioneel om 12.00 uur op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt normaal gesproken op de eerste zondag van oktober. Maar goed dat wist je intussen al. Deze dames lijken de beste tijd van hun leven te hebben. Neem maar een kijkje naar hun eerste vs laatste drankje video.

Bron & beeld: VKMag

You May Also Like