Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dame zet brallende studenten keihard op hun plek: ‘Zeg je dat ook over je moeder?’

studenten

De studententijd is voor veel mensen een van de mooiste periodes van hun leven. Behalve dat er natuurlijk gestudeerd moet worden, is het natuurlijk een tijd waarin velen voor het eerst op zichzelf gaan wonen en ongelooflijke hoeveelheden bier weg getankt worden. Sommige studenten verliezen echter ieder gevoel voor fatsoen en veranderen in die periode volledig in varkens, zoals het clubje wat deze dame in de tram in Delft tegenkwam.

‘Allemaal ho€ren’

De dame in kwestie, ene Jade den Adel, vertelt in een TikTok-video over een vervelende ervaring die ze had. Bij tramhalte De Hoven in Delft stond een groepje keurig uitziende jongens, die nogal luidruchtig was. Daarbij werden de dames op hun opleiding uitgebreid besproken, waarbij de conclusie vooral was dat het allemaal ‘kk ho€ren zijn’, die ze allemaal ‘kk hard genoikt’ hadden.

Toekomstige dokters

Jade is dan ook nogal boos en gechoqueerd over de respectloze manier waarop onze ’toekomstige dokters’ over vrouwen praten en vraagt zich af of ze ook zo over hun eigen moeders en zussen denken. Wat ons betreft heeft ze daarmee wel een punt.

Check het hele verhaal over de brallende studenten in de tram hier:

@jadepraatparade

♬ origineel geluid – Jade den Adel

Bron en beeld: TikTok

You May Also Like