Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dame verliest 40 kilo na McDonald’s-verslaving en is nu absolute bombshell!

McDonald's verslaving
Beeld: Instagram

Het is altijd erg bevredigend om “before and after” foto’s te zien van mensen die het gewenste resultaat qua hun uiterlijk hebben bereikt. Ook Nicolette heeft dat kunnen klaarspelen en in dit artikel lees je hoe dat haar allemaal is gelukt. Ook hebben we een aantal foto’s van haar om je te motiveren als je ook zo’n resultaat wilt behalen.

Slechte gewoonten

Op haar zwaarst woog Nicolette Harper meer dan 100 kilo en droeg ze maat 18, en nu is ze meer dan 40 kilo afgevallen en draagt ​​ze maat 8. Ze zegt dat ze zich nog nooit zo gezond heeft gevoeld. Ze at elke dag fastfood en ze zei dat ze zelfs verslaafd was aan McDonald’s. ’s Ochtends ontbeet ze daar en ’s avonds liep ze Domino’s Pizza binnen. De 26-jarige nam de slechte gewoonte over toen ze naar de universiteit ging, waardoor ze snel aankwam. Ze vertelt: “Ik was altijd al het grootste kind in de klas, maar ook het molligste. Ik haatte sportles en alles wat met beweging te maken had. In de middelbare school was er zelfs een groep jongens die me een walrus noemde en me nog andere lelijke dingen toeriep.” Nicolette zei dat ze echt niet wist waarom ze te zwaar was, omdat ze thuis altijd gezonde maaltijden at en niemand in de familie mollig was.

McDonald's verslaving
Beeld: Instagram

Zo begon het

“Toen ik uit huis ging en voor mezelf moest zorgen, raakte ik een beetje van het padje af wat eten betreft” gaat ze verder. “Daarvoor had ik nooit de mogelijkheid gehad om gewoon te eten wat ik wilde, wanneer ik wilde. Ik ging dus helemaal los.”  Nicolette zegt dat haar vriend Luke een grote rol speelde bij het stoppen met fastfood verslaving. Ze zegt dat ze zichzelf op geen enkele manier beperkt, ruimte maakt voor een verscheidenheid aan voedsel, maar altijd focust op drie uitgebalanceerde maaltijden per dag en gezonde tussendoortjes.

Carrière

Nicolette voelt zich nu beter dan ooit en heeft haar “worsteling” en ervaring gebruikt om een ​​carrière op te bouwen als personal trainer en online coach voor gewichtsverlies. “Ik wil anderen die dezelfde reis hebben afgelegd helpen” zegt ze. “Ik merk dat veel vrouwen, vooral als ze beginnen met afvallen, geen zelfliefde hebben. Het is zo belangrijk om te beginnen met het veranderen van je lichaam omdat je van jezelf houdt, niet omdat je jezelf haat. Ik voel me zoveel zelfverzekerder en gezonder nu ik ben afgevallen en de kracht heb om de juiste keuzes te maken”, besluit ze. Hieronder vind je enkele foto’s van Nicolette.

Bron: clint.be

Beeld: Instagram

You May Also Like