Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dame verlaat man voor online liefde, maar blijkt te zijn opgelicht

online opgelicht

Tegenwoordig speelt social media een belangrijke rol op verschillende gebieden, waaronder nieuwe mensen ontmoeten en zelfs een relatie aangaan met die mensen. In sommige gevallen loopt dat goed af. Maar in andere gevallen zoals deze, waarbij een vrouw haar man verliet om met een man te gaan die ze online ontmoette, liep het iets minder goed af, ze werd namelijk flink opgelicht!

online opgelicht

Ze raakt verliefd

De 29-jarige vrouw, genaamd Sharon Bulmer, was getrouwd met haar man en samen hadden ze twee kinderen. Op een gegeven moment trapte Sharon in een val, waar ze later spijt van zou krijgen. Ze ontmoetten een man op social media, die beweerde dat hij van haar hield, terwijl zijn enige doel in werkelijkheid zou zijn geweest om een ​​grote som geld van haar te stelen. De man deed zich voor als een zogenaamde veteraan, Murphy Townsend genaamd. Ze raakte echt gehecht aan de man, zonder dat ze hem ooit in het echt zag en op den duur werd ze verliefd.

Deze zogenaamde Murphy was heel goed in leugens verzinnen. Zo vertelde hij haar dat hij uitgezonden was naar Syrië en dat hij haar graag zo snel mogelijk wilde zien, maar dat hij geen geld had voor het vliegticket. De vrouw die zodanig verliefd was leek haar verstand niet meer te gebruiken en stuurde hem dus grote bedragen geld, zelf de man, waarmee ze twee kinderen had, verliet ze. Murphy bedacht verschillende excuses om geld te verdienen. Uiteindelijk wist hij zo’n $ 98.000 van haar te krijgen. Gelukkig maar dat ze kwam te beseffen dat de man waar ze zo verliefd op was er helemaal niet bestond. Ze was flink opgelicht dus!

online opgelicht

Check ook: VROUW DIE LIEFDESRELATIE HEEFT MET POP KRIJGT BABY NA ‘HET’ ONVEILIG TE HEBBEN GEDAAN

Bron & beeld: Curioctopus

You May Also Like