Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dame onthult pikante geheimen John Williams: ‘Met een man of vier naar hotel…’

john williams

We leven in tijden dat geen enkele bekende Nederlander zijn of haar geheimen ook echt geheim kan houden. Dankzij de komst van de zogenaamde juicekanalen komt alle vroeg of laat boven water. Ook ‘ideale schoonzoon’ John Williams is nu aan de beurt. Er zijn namelijk wilde geruchten over hem verschenen.

Pikant verhaal

John Williams is al jarenlang een van de vriendelijke gezichten van RTL, waarin hij in zijn programma’s vooral andere mensen, die een of ander probleem hebben, te hulp schiet. In het weekend veranderd Williams, die al 25 jaar samen is met Priscilla, in een roofdier. Een onbekende dame doet een pikant verhaal over John uit de boeken, op het kanaal van Yvonne Coldeweijer.

‘Goed apparaat…’

De dame schrijft: “Gaat de kroeg in en als hij niks nieuws kan versieren dan belt hij nummers die al eens met hem mee gegaan zijn. Wel echt gezellig. En de dames die meegaan? Die deelt hij vrolijk met zijn vrienden. Ging ik met zijn maat en hem en een man of vier naar een hotel. Wilde ook niet verbergen dat ik mee naar binnen ging. Alle minibars leeg gezopen. Hij zat een toeter te roken terwijl ik het met zijn maat deed en vroeg of hij mee mocht doen. Heb echt mega veel plezier gehad. Goed apparaat van alle heren. Zo dronken als een tor en allemaal toeters roken. Niks te verbergen. Daarom verbaasde het me ook zo dat hij blijkbaar getrouwd was.”

John Williams

Bron en beeld: Instagram LiveOfYvonne/John Williams

You May Also Like